Prenájom

AD ROSUM, Kancelárie, 700 -1400 m² - Bratislava-Ružinov

Bratislava IIPonuka č. MR - 02837

Prenajímame kancelársky priestor na 7. alebo na 8. poschodí v južnej veži AD Rosum na Bajkalskej 19/B v Bratislave, s výmerou 700 m2, (polovica poschodia), prípadne 1400m2 (ide o celé poschodie).

Kancelársky priestor je otvorený (open space), na 7. poschodí má jednu samostatnú kanceláriu a tri rokovacie miestnosti, s kompletným technickým vybavením. V jednej z rokovacích miestnosti je stropný projektor. Výhodou tohto priestoru je samostatný sklad a serverovňa. Priestor disponuje priestrannou kuchynkou so zabudovanými spotrebičmi značky Siemens (2xchladnička, mikrovlnka a umývačka riadu) a oddychovou zónou.

Priestor je kompletne zariadený nábytkom od firmy Techo rad 4Ever v bielej farbe, dodanie v roku 2017.

Centrálnym bodom celého priestoru je dyhované jadro. V ňom sú ukryté šatníky, skrine, archívne a odkladacie priestory, ale tiež toalety alebo priestor pre kopírku.

Podlaha je zdvojená a pokrytá kobercovými štvorcami Composure Solitude, dodávateľom bola firma Prointerier.

Celé poschodie je rovnako riešené, ako polovičné. Má dve kuchynky a o jednu rokovaciu miestnosť viac, ale nemá samostatnú kanceláriu.

Počet pracovných miest na jednotlivých poschodiach:

7.poschodie: 74

8. poschodie: 152

Pre nájomcov sa v budove Rosum nachádza miestnosť na odkladanie bicyklov, šatňa so sprchami, veľká terasa so záhradou, kantína, reštaurácia a potraviny Delia.

Cena na vyžiadanie

Dostupné

PlochaPoschodiePoznámkaČasovanie
700 m²Ihneď
1 400 m²Ihneď

Ďalšie informácie

Lokalita
Bratislava II

Vybavenie

Bezbariérový prístup | Zariadené | Prístup 24/7 | Recepčná služba | Výťah

Podobné v okolí